Bij het implementeren van BI Applications komt veel kijken. Iedereen die aan de BI Applications implementatie werkt, moet beschikken over kennis en ervaring met de toepassing (opbouw en achterliggende ideeën). In de loop der jaren hebben de medewerkers van BICONOMICS services diverse projecten uitgevoerd in verschillende aandachtsgebieden. Dat heeft geleid tot een ‘koffertje met kennis en ervaring’, die door middel van deze dienst ook voor u beschikbaar komt.

Dit doen we in vier stappen.

Installatiefase

Elk BI Applications initiatief start met de installatie van de benodigde software. Na afloop van de installatiefase is de BI Applicatie up-and-running en klaar voor de volgende stap. In overleg bepalen we hoe het ‘IT landschap’ eruit komt te zien.

Configuratiefase

De configuratie is cruciaal voor de juiste uitkomsten. De data uit uw bron moet worden ‘vertaald’ naar wat BI Applications verwacht. Samen met een materiedeskundige voeren we deze fase uit, zodat na afloop de gegevens correct geladen kunnen worden.
Daarna is de BI applicatie gereed voor gebruik.

Testfase

Tijdens de testfase wordt de configuratie gecontroleerd.

Transitiefase

In deze stap wordt de BI applicatie in een productie omgeving geplaatst, klaar voor gebruik.

Kennisoverdracht

Indien gewenst, dan leiden we uw medewerkers op tijdens het gehele traject.

Additioneel

Indien u dit wenst, dan kunnen we na afloop van de implementatie van de BI applicatie ook een fit-gap analyse uitvoeren.

[pdf-embedder url=”https://biconomics.com/wp-content/uploads/2014/06/bia-implementatie.pdf”]
  • Soort dienst business intelligence applicatie, analytics application
  • Product Oracle BI Applications, Oracle Analytic Applications