Er zijn wel eens momenten dat u of uw bedrijf behoefte heeft aan expertise op het gebied van business intelligence. Alleen is dit niet volcontinue en niet voor een wat langere periode. Vaak blijkt het dan lastig om deze expertise ingevuld te krijgen, vooral door het ad-hoc karakter van de inzet.

BICONOMICS services biedt hiervoor een dienst aan: BI-consultancy op ad-hoc basis. U kunt deze dienst vergelijken met een strippenkaart.

Hoe werkt het?

In overleg bepalen we hoeveel dagen consultancy u nodig hebt. Meestal in de praktijk blijft het inkopen van blokken van 10 dagen het beste te werken.

U koopt een blok in tegen een vooraf afgesproken prijs in. Hoe meer u inkoopt, hoe voordeliger het wordt.

Als indicatie: t/m 10 dagen = 100%, t/m 20 dagen = 95% meer dan 20 dagen = 90%.

Het blok ingekochte dagen is 1 jaar geldig na de betalingstermijn van 7 dagen.

In overleg kunt u verzoeken om inzet doen in een agenda met een aanvraagtermijn van 5 werkdagen of 7 kalenderdagen. Na acceptatie van het verzoek staat de afspraak en wordt de dag afgeboekt van uw saldo.

Waarvoor kunt u een blok bi-consultancy inkopen?

Met business intelligence bedoelen we het woord in de breedste zin: opzetten van een architectuur, al dan niet met een data warehouse als fundament, het ontwerpen van een bi-applicatie of het realiseren van bepaalde onderdelen.

In de loop der jaren hebben de medewerkers van BICONOMICS services diverse projecten uitgevoerd in verschillende aandachtsgebieden. Dat heeft geleid tot een ‘koffertje met kennis en ervaring’, die door middel van deze dienst ook voor u beschikbaar komt.

  • Soort dienst Consultancy op afroep
  • Uw voordelen Flexibiliteit, prijszekerheid
  • Contact? Bel 0642606125